Verkocht

Gerrit Peuscherstraat 101, HENGELO

€ 275.000,- Kosten koper

Omschrijving

Ben je op zoek naar een instapklare sfeervolle woning met veel ruimte, in een kindvriendelijke buurt? Deze stijlvolle woning beschikt over VIER slaapkamers. Wij steppen graag met je mee!

Deze prachtige tussenwoning is gelegen op een mooie locatie nabij diverse voorzieningen als scholen, speeltuinen en het vernieuwde winkelcentrum. Maar ook het prachtige wandelgebied Lonnekermeer zal je zeker aanspreken! De woning is voorzien van een stijlvolle woonkamer en een open keuken. Vanuit de keuken kom je in een mooie onderhoudsarme tuin welke in verbinding staat met de achtergelegen carport en berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. Op de tweede verdieping vind je de grootste slaapkamer met inloopkast. De eerste en tweede verdieping zijn recent voorzien van nieuwe vloeren. Ook is de woning voorzien van een waterontharder en de boeidelen van de carport zijn onlangs vervangen door kunststof boeidelen.


Benieuwd of jij jezelf binnenkort de nieuwe bewoner mag noemen? Neem snel contact op met ons kantoor, plan een bezichtiging en laat je rondleiden door één van onze VIP-makelaars. Tot snel!


Indeling

Begane grond:

Entree aan de voorzijde met een strak aangelegde voortuin, verzorgde hal met meterkast, trapopgang en modern toilet met wandcloset en fontein. Ruime woonkamer met moderne open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Middels de enkele deur is de zonnige tuin op het westen te bereiken. In deze ruime tuin vinden we een houten berging. De achterom geeft toegang tot een praktische carport en stenen berging.


Eerste verdieping: trapopgang naar de overloop. Aan de voorzijde bevind zich een ruime slaapkamer en de badkamer welke voorzien is van een dubbel wastafelmeubel, een tweede toilet en een inloopdouche. Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers waarvan de eveneens ruime slaapkamer momenteel in gebruik als kantoor/logeerkamer.


Tweede verdieping: vaste trap naar een netjes afgewerkte overloop met opstelling CV-installatie. Door de dakopbouw is er ook nog een extra royale slaapkamer gecreëerd (Master Bedroom) met inloopkast.



Tuin:

Vanuit de keuken loop je de diepe tuin in die gelegen is op het westen. Het terras is een heerlijke plek om met vrienden of familie te zitten. Achter in de tuin staat een houten berging en er is een poort naar de carport en de stenen berging. De stenen berging is voorzien van elektra en je kunt er al je tuingereedschap en fietsen in opbergen.



Parkeren:

Parkeren onder de carport op eigen terrein, daarnaast is in de straat is voldoende openbare parkeergelegenheid.



Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1977;

- Perceeloppervlakte: 175 m²;

- Woonoppervlakte: 120 m²;

- Energielabel: C;

- CV-ketel: Intergas combi-ketel uit 2012 (eigendom);

- 4 slaapkamers;

- Parkeerruimte onder eigen carport;

- Fraaie tuin met veel privacy en gunstige zonligging (westen);

- Vloeren 1e en 2e verdieping zijn recent vernieuwd;

- Woning is voorzien van waterontharder;

- Voorzien van kunststof kozijnen met op maat gemaakte horren;

- In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.



Aanvaarding:

In overleg.



Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 275.000,- Kosten koper
Status Verkocht

Bouw

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwvorm Bestaande Bouw
Ligging In woonwijk
Bouwperiode Vanaf 1971 tm 1980

Indeling

Woonoppervlakte 120 ㎡
Inhoud 403 ㎥
Aantal kamers 5

Energie

Verwarming Cv ketel
Warmwater Cv ketel
CV Ketel brandstof Gas
CV Ketel bouwjaar 2012
CV Ketel type Intergas
CV Ketel eigendom Eigendom
Energie klasse C
Isolatie Dubbel glas
Energiedatum 2030-12-12

Kadaster

Perceel 1502
Invoerdatum 2023-04-12
Wijzigingsdatum 2024-03-07 14:31:19
Kadasteroppervlakte 175 ㎡
Gemeente Hengelo Overijssel
Sectie T
Omvang Geheel perceel
Eigendomssoort Volle eigendom

Bergruimte

Schuur / berging Vrijstaand Steen
Oppervlakte externe bergruimte 10 ㎡