Verkocht

Soerabaiastraat 2, ENSCHEDE

€ 239.500,- Kosten koper

Omschrijving

Ben je op zoek naar een instapklare sfeervolle woning met tuin op het westen, in een kindvriendelijke buurt? Deze stijlvolle woning beschikt over drie slaapkamers. Wij steppen graag met je mee!

Deze goed onderhouden hoekwoning is gelegen op een mooie locatie nabij diverse voorzieningen als scholen, speeltuinen en het centrum van Enschede. De woning is voorzien van een stijlvolle woonkamer en een open keuken. Via de keuken kom je in de bijkeuken met daarachter de badkamer welke voorzien is van inloop douche en wastafelmeubel. Vanuit de bijkeuken kom je in een mooie onderhoudsarme tuin welke is voorzien van een berging met achterom. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De overloop geeft toegang tot de ruime vliering.


Benieuwd of jij jezelf binnenkort de nieuwe bewoner mag noemen? Neem snel contact op met ons kantoor, plan een bezichtiging en laat je rondleiden door één van onze VIP-makelaars. Tot snel!


Indeling


Begane grond:

Entree aan de voorzijde met een verzorgde voortuin, lichte hal met meterkast, trapopgang en modern toilet met wandcloset en fontein. Ruime woonkamer met moderne open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. De bijkeuken is voorzien van wasmachine en droger aansluiting en geeft toegang tot de badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Middels de enkele deur in de bijkeuken is de zonnige tuin op het westen te bereiken. In deze onderhoudsvrije tuin vinden we een stenen berging en een achterom.


Eerste verdieping: trapopgang naar de overloop. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime slaapkamer. Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers waarvan de eveneens ruime slaapkamer momenteel in gebruik als kantoor/logeerkamer.


Vliering: Bergruimte


Tuin:

Vanuit de bijkeuken loop je de tuin in die gelegen is op het westen. Het terras is een heerlijke plek om met vrienden of familie te zitten. Achter in de tuin staat een houten berging en er is een achterom.


Parkeren:

Betaald parkeren of met vergunning.



Bijzonderheden:


- Bouwjaar: 1930;

- Perceeloppervlakte: 160 m²;

- Woonoppervlakte: 86 m²;

- Energielabel: D;

- CV-ketel: Ferroli (eigendom);

- 3 slaapkamers;

- Fraaie tuin met veel privacy en gunstige zonligging (westen);

- In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.



Aanvaarding:

In overleg.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 239.500,- Kosten koper
Status Verkocht
Koopspecificatie Inclusief btw

Bouw

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Hoekwoning
Bouwvorm Bestaande Bouw
Ligging In woonwijk
Bouwperiode Vanaf 1906 tm 1930

Indeling

Woonoppervlakte 86 ㎡
Inhoud 356 ㎥
Aantal kamers 4

Energie

Verwarming Cv ketel
Warmwater Cv ketel
CV Ketel brandstof Gas
CV Ketel bouwjaar 2010
CV Ketel type Ferroli
CV Ketel eigendom Eigendom
Energie klasse D
Energiedatum 2029-06-12

Kadaster

Perceel 4051
Invoerdatum 2023-05-25
Wijzigingsdatum 2024-03-07 14:31:41
Kadasteroppervlakte 160 ㎡
Gemeente Enschede
Sectie E
Omvang Geheel perceel
Eigendomssoort Volle eigendom

Bergruimte

Schuur / berging Vrijstaand Hout
Aantal schuren / bergingen 1
Oppervlakte externe bergruimte 7 ㎡

Brochure

geen brochure