VERKOCHT

Instapklare sfeervolle woning met veel ruimte

Gerrit Peuscherstraat 101

Reageren kan via
Vivian Pegge

06-19099140
info@vipadviesmakelaars.nl

Ben je op zoek naar een instapklare sfeervolle woning met veel ruimte, in een kindvriendelijke buurt? Deze stijlvolle woning beschikt over VIER slaapkamers. Wij steppen graag met je mee!

Deze prachtige tussenwoning is gelegen op een mooie locatie nabij diverse voorzieningen als scholen, speeltuinen en het vernieuwde winkelcentrum. Maar ook het prachtige wandelgebied Lonnekermeer zal je zeker aanspreken! De woning is voorzien van een stijlvolle woonkamer en een open keuken. Vanuit de keuken kom je in een mooie onderhoudsarme tuin welke in verbinding staat met de achtergelegen carport en berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. Op de tweede verdieping vind je de grootste slaapkamer met inloopkast. De eerste en tweede verdieping zijn recent voorzien van nieuwe vloeren. Ook is de woning voorzien van een waterontharder en de boeidelen van de carport zijn onlangs vervangen door kunststof boeidelen.

Benieuwd of jij jezelf binnenkort de nieuwe bewoner mag noemen? Neem snel contact op met ons kantoor, plan een bezichtiging en laat je rondleiden door één van onze VIP-makelaars. Tot snel!